Dimecres, 3 de juliol de 2024

El Rialp haurà de remuntar quatre gols si vol pujar a Segona Catalana (4-0)

El partit d'anada de la promoció d'ascens, jugat a Torrefarrera, va acabar amb un clar 4-0 favorable als locals | El proper cap de setmana es disputa el partit de tornada a Rialp

Redacció 8 de juny de 2015 a les 13:34

Al FC Rialp se li ha complicat l'ascens. Foto: Gerard Sabarich

El Rialp va veure frenades les seves aspiracions d'ascendir a Segona Catalana al perdre amb autoritat al camp del Torrefarrera en el partit d'anada de la promoció d'ascens (4-0). Els locals van sortir en bloc amb la clara intenció de deixar sentenciat el partit i l'eliminatòria com més aviat millor, i van dominar els primers compassos del matx.

En els primers minuts, el Torrefarrera va enviar dos rematades als pals i va disposar de diverses ocasions clares de gol que Armada es va encarregar de desviar. Finalment, però, al minut 12 arribaria el primer gol del partit. A partir d'aquest moment el Rialp va mirar de reaccionar, però el cert és que va disposar de poques oportunitats, més enlllà d'un xut llunyà i desviat.

Després del descans, el Torrefarrera va tornar a la càrrega i en el minut 54 va arribar el segon després d'una centrada des de la banda. El Rialp, molt combatiu i treballador, mai va poder superar l’entramat defensiu local i no va tenir ocasions per marcar. En el minut 82, els locals marcaven un 3-0 que va desmoralitzar els pallaresos. A un minut pel final, un penal transformat pel porter local va significar el 4-0 definitiu i que pràcticament sentència l'eliminatória.

Amb aquest resultat, el Rialp es veu obligat a remuntar el 4-0 advers si vol aconseguir l'anhelat ascens a Segona Catalana.