El Futbol Sala Tremp s'acomiada de la Divisió d'Honor amb empat (3-3)

Els trempolins, ja descendits, van sumar un punt a la pista del cuer

Jordi Ubach 9 de juny de 2015 a les 14:26

L'equip no ha pogut mantenir-se a Divisió d'Honor l'any del seu debut Foto: Sala Tremp

Un Futbol Sala Tremp en quadre va cloure la temporada amb un empat a la pista del Pobla de Mafumet (3-3). L'equip local va aconseguir el seu únic punt en tot el campionat a costa d'un Tremp que ja fa setmanes que ha perdut la categoria i que no es jugava res. El Tremp va marcar primer per mitjà d'Hubert, però els locals van capgirar el marcador.

A la segona part, Hubert empatava a 2 i Sekou avançava els pallaresos a falta de 9 minuts pel final del partit. Quan semblava que la victòria seria pels trempolins, el Pobla de Mafumet va empatar el matx a un minut pel final, puntuant així per primer cop en tota la temporada.

El LoPallars TV Tremp ha acabat la seva primera temporada a la Divisió d'Honor Catalana a la 13a posició amb 14 punts, a també 14 punts de la salvació. L'equip, per tant, perd la categoria i tornarà a jugar a la Primera Divisió la temporada que ve.