Dimecres, 3 de juliol de 2024

La Fira Promopallars tanca la 49a edició impulsant les falles i els raiers

El dissabte es va organitzar un sopar per celebrar els 25 anys de l’Associació de Comerciants i Industrials de la Pobla de Segur

Redacció 15 de juny de 2015 a les 09:50

Durant la fira es van organitzar tallers per a infants. Foto: Ajuntament de la Pobla de Segur


La Fira Promopallars de la Pobla de Segur va tancar ahir la seva 49a edició amb la visita de centenars de persones. La inauguració de la fira va anar a càrrec de Maribel Segú, presidenta de l'Associació de Comerciants i Industrials (ACIP), associació que aquest any celebra el 25è aniversari. La Fira ha comptat amb una seixantena de parades, entre entitats i associacions, l'Espai Artesà i altres empreses i productors, molts d'ells de la comarca, com formatges Vilavella, Casa Sunyer, eCorder, cervesa CTretze, Postres de Músic, entre d'altres.

Dissabte al matí es va fer l'activitat de sensibilització ambiental "El bosc mediterrani, el foc i tu', dirigida a infants i joves, impulsada per la Fundació Pau Costa, que ha inclòs una explicació sobre incendis forestals i pràctica de simulació del comportament del foc. També hi va haver tallers infantils i audició de l'Escola Flok del Pirineu. 

Un altre dels actes destacats va ser la taula rodona 'Collegats, oportunitats de futur', moderada pel periodista i impulsor de Pallars Digital, Jordi Ubach, que va tenir lloc a partir de les 18:30h al Molí de l'Oli de la Pobla de Segur. Dissabte a la nit va tenir lloc un sopar per celebrar els 25 anys de l’Associació de Comerciants i Industrials de la població del Pallars Jussà. A l’acte van assistir més de 250 persones. L’alcalde, Lluís Bellera, va fer entrega d’un obsequi als responsables per la seva trajectòria. 

El diumenge al matí va tenir lloc la gimcana infantil 'Coneixem les falles de la Pobla de Segur', organitzada per l'Associació de Fallaires i amb el suport dels Escoltes de la Pobla de Segur (EPS). També es va fer una demostració de muntatge de rai a càrrec de l'Associació de Raiers, tallers infantils, demostracions d'oficis, exhibició de gimnàstica rítmica, concert a càrrec dels alumnes del Cor Infantil Els Raiers de la Pobla i el Cor Infantil Valldeflors de Tremp i entrega de premis del concurs de Balcons florits i el concurs fotogràfic d'Instagram.

Ja per la tarda es va haver d'anular per l'amenaça de pluja l'espectacle infantil 'Minute' de Jam, però sí que es va efectuar l'entrega de premis del concurs de construcció de falles i el concurs de dibuix del cartell, les demostracions d'oficis i el concert Tubs del món dels Bufa&Sons.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació