Dilluns, 22 de juliol de 2024

​Primer debat de Projecte Home sobre drogodependències al Pallars

S'ha analitzat des de diferents vessants la incidència i la situació actual de les drogodependències a les comarques pallareses

Redacció 3 de juliol de 2015 a les 14:02

El debat s'ha celebrat aquest matí a Tremp. Foto: Projecte Home


Diversos professionals que treballen amb les persones amb addiccions han participat aquest matí a Tremp en el '1r Debat sobre Drogodependències: Realitats al Pallars', un acte que se celebra per primera vegada amb l'objectiu que professionals del sector posin en comú les seves experiències per analitzar conjuntament i des de diferents vessants la incidència i la situació actual de les drogodependències a les comarques del Pallars.

El debat s'ha dut a terme a la sala d'actes del Centre Cívic Tarraquet i ha estat coorganitzat per Projecte Home Catalunya, l'Ajuntament de Tremp, l'Hospital Comarcal del Pallars, el Consell Comarcal del Pallars Jussà i els Mossos d'Esquadra.

La regidora de Benestar de l'Ajuntament de Tremp, Míriam Pla, ha inaugurat un acte que ha constat d'una taula rodona moderada per Sònia Font, coordinadora del Servei d'Atenció de les Addiccions a Lleida de Projecte Home. El debat ha comptat amb la Dra. Elia Schelover, psiquiatra coordinadora del CAS Hospital Comarcal del Pallars; Carlos Farré, agent dels Mossos d'Esquadra de l'Oficina de Relacions amb la Comunitat de la Comissaria de Tremp; i Xavier Coll, educador social dels Serveis Socials Bàsics del Consell Comarcal del Pallars Jussà.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació