Dimecres, 3 de juliol de 2024
esports

​L'equip de la Vall Fosca s'imposa en la segona edició del Raidaran

S'ha endut la victòria en una bella pugna final amb el Team FMR francès

Redacció 6 de juliol de 2015 a les 13:24

L'equip, recollint el trofeu. Foto: Raidaran


El Vall Fosca ha estat capaç de resistir en el lideratge de la categoria d’Elit del Raidaran 2015 en l’última jornada, amb final a Les. L’èxit del conjunt local ha estat possible tot i no haver arribat a temps a l’horari de tall –les 12 de la nit- per a fer el trekking d’alta muntanya que sí que va completar el seu gran rival en la classificació, el Team FMR. El marge aconseguit en la primera jornada, quan Julien Moncomble va rendir per sota del seu nivell per una indisposició, finalment ha dictat sentència en forma de punts, ja que per temps els francesos han estat més ràpids.

Tots dos equips han marcat totes les fites obligatòries, però els catalans se n’han endut més d’optatives en el còmput global. En l’última jornada, tots dos equips han mantingut l’excel·lent nivell demostrat des de la sortida a Salardú del dijous al matí. D’aquesta manera, Albert Vilana es converteix en bicampió de la prova, ja que, després del seu títol del 2014 amb el Diedre, aquesta vegada ha triomfat fent equip amb Aitor Otamendi, David Tarrés i Marta Riba.

El tercer lloc en la classificació ha estat per a l’Euskal Abentura basc que, tot i haver sumat menys punts que l’Issy Absolu 1 francès, ha tret profit del fet d’haver completat el sector de barranc de Torre de Capdella, al contrari que el seu gran rival pel podi, que va arribar tres minuts tard al control de límit horari. En la coronació dels equips en la categoria d’elit, celebrada a Les, també ha rebut un reconeixement l’Absolu Raid Les Belettes – Team Energie, pel fet d’estar compost íntegrament per noies.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació