Dimecres, 3 de juliol de 2024

L'Esbaiola't portarà 19 companyies i 27 propostes a les Valls d'Àneu

En aquesta vuitena edició s'han programat més activitats al carrer i gratuïtes per poder assumir el gran nombre d'espectadors

ACN 15 de juliol de 2015 a les 10:01

La setena edició del festival Esbaiola't va emplenar els carrers d'animació, teatre i circ. Foto: Oriol Riart


El Festival Esbaiola't, que se celebrarà el cap de setmana del 23, 24, 25 i 26 de juliol a Esterri d'Àneu, proposa una edició amb més companyies i més varietat d'espectacles gratuïts i al carrer, i mantenint la qualitat artística que caracteritza el festival. La Baldufa, directors artístics del festival, han seleccionat 19 companyies i 27 propostes que faran de l'Esbaiola't un cap de setmana d'activitat artística frenètica. Enguany, el festival ha apostat per potenciar la venda d'entrades anticipades, de tal manera que si es realitza la compra online a través del web del festival, es poden adquirir un 25% més barates que a taquilla.

Els preus de les entrades van dels 3 als 6 euros, mentre que en venda anticipada és dels 2,25 als 4,5 euros. També hi haurà més espectacles gratuïts i al carrer que en edicions anteriors. L'any passat es van esgotar les entrades de la majoria d'espectacles i molta gent va quedar fora. 

Aquest any el festival podrà assumir més gent, i a més a més, hi haurà més varietat d'espectacles al carrer i gratuïts per tothom qui no tingui entrades. Hi haurà cercaviles amb La Cremallera Teatre, La Baldufa i grups de les Valls d'Àneu com la batucada de Kina Creu, els bastoners de les Valls d'Àneu i els joveníssims grallers dels Petacanyes. A més, hi haurà moltes activitats paral·leles al teatre com els jocs de Tombs Creatius, els tallers del Solaç i de la Caravana Xisqueta i el Nautilus de la Baldufa.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació