Dimecres, 3 de juliol de 2024

​8a edició dels Jocs del Món-Trobada de Casals d’estiu del Jussà

Uns 140 nens i nenes dels diferents casals d'estiu de la zona participaran aquest divendres a l'activitat

Redacció 16 de juliol de 2015 a les 13:57

Imatge d'arxiu d'una edició anterior de la trobada. Foto: Consell Comarcal Pallars Jussà


El Serveis d’Immigració i l’Oficina Jove del Consell Comarcal del Pallars Jussà, amb la col·laboració de l’entitat juvenil de Tremp La Casa del Sol Naixent, organitzen la que serà la vuitena edició dels Jocs del Món-Trobada de Casals d’Estiu, a Tremp, aquest divendres al Parc del Pinell a partir de les 10h. Està previst que participin en aquesta activitat prop de 140 nens i nenes que formen part dels diferents casals d’estiu de la zona. La jornada s’iniciarà amb una benvinguda amb coca i xocolata seguits de diferents jocs i tallers relacionats amb la descoberta de les diferents cultures del món.

Els membres de La Casa del Sol Naixent, amb el suport dels diferents monitors de la resta de casals que participaran, s’encarregaran de dinamitzar diferents jocs, cadascun dels quals és tradicional d’un continent. Aquesta activitat es duu a terme amb la finalitat que els nens i les nenes s’acostin a la realitat cultural d’aquests àmbits geogràfics, i amb l’objectiu d’apropar, a través del joc, els nens i les nenes de la zona a les diferents cultures que conviuen a la nostra comarca.

Aquesta activitat compta amb la col·laboració de la Direcció General per a la Immigració i la Direcció General de Joventut del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació