Dimecres, 3 de juliol de 2024

Una exposició mostra l'evolució de Sapeira en els darrers 40 anys

'Sapeira, abans i ara' es podra visitar al vestíbul de l’Arxiu Comarcal del Pallars Jussà fins el 24 d’agost, els laborables de 9h a 14h

Redacció 17 de juliol de 2015 a les 10:35

L'exposició es pot visitar al vestíbul de l'Arxiu Comarcal. Foto: Lluís Roy


Aquest dijous al vespre s'ha inaugurat a l'Arxiu Comarcal del Pallars Jussà l'exposició de fotografies 'Sapeira, abans i ara', organitzada conjuntament per l'Associació de Veïns de Sapeira, l'Associació 'Fem Terreta' i el propi Arxiu Comarcal del Pallars Jussà. La mostra es podrà visitar fins el 24 d’agost al vestíbul de l’Arxiu Comarcal a Tremp. 

L'acte va comptar amb la presència de l'alcalde de Tremp, Joan Ubach; el president del Consell Comarcal, Constante Aranda; el director de l'Arxiu Comarcal, Fernando Lázaro, així com diferents membres de l'Associació de Veïns de Sapeira i l’Associació 'Fem Terreta'. 

L'exposició consta de 52 fotografies provinents de l'arxiu fotogràfic de Casa Jumperna. Es tracta d’una exposició d'imatges antigues i actuals de Sapeira que donen fe de les transformacions i millores sofertes en la Sapeira dels últims 40 anys. Un pretext, per donar a conèixer el patrimoni cultural, paisatgístic i etnogràfic de Sapeira i la Terreta.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació