Dissabte, 6 de juliol de 2024

Comença el desmuntatge de la pilona malmesa de Tavascan

Va quedar malmesa el passat febrer per una allau provocada

Redacció 17 de juliol de 2015 a les 11:52

Els treballs s'han iniciat aquesta setmana. Foto: Tavascan


Diversos operaris de l’empresa especialitzada en la reparació d’infraestructures de neu han començat els treballs de desmuntatge de la pilona malmesa a l’estació de Tavascan. De forma escalonada, s’han enretirat les diverses peces i elements d’aquesta pilona que ara serà substituïda per una de nova en perfectes condicions.

D’aquesta manera, comencen formalment els treballs de reparació del telecadira. Unes obres que es faran en diverses fases i que està previst que es perllonguin fins el proper setembre.

La pilona va quedar malmesa per una allau

Cal recordar que el passat febrer, una allau provocada –seguint tots els estàndard de seguretat i realitzant el PIDA- va malmetre el telecadira arran de la gran quantitat de neu acumulada a la zona. A les portes de les eleccions municipals, el grup d'ERC al Pallars Sobirà va denunciar l'abandonament de l'estació i en va reclamar actuacions d'immediat.

Un cop es va poder accedir en perfectes condicions al terreny durant la primavera, quan ja no quedava neu, es va establir el protocol d'actuació i es van poder fixar els paràmetres de reparació que s'han iniciat formalment aquesta mateixa setmana.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació