Dimecres, 3 de juliol de 2024

La Pobla de Segur culmina el seu juliol festiu amb la festa major

Aquest vespre s'inicien els actes d'una festa major pensada per a totes les edats

Redacció 23 de juliol de 2015 a les 12:16

Els Diables de Reus seran els encarregats del correfoc. Foto: Laia Solanellas/NacióLaFlama.cat.


Ja som a finals de juliol i, com és tradicional, arriben els tres dies més esperats de l'any a la Pobla de Segur. Ja és aquí la Festa Major i amb ella arriba diversió i entreteniment per a tota la família. Una Festa Major amb activitats per a tothom que arrenca avui, a les 21:30h, amb la Gimcana Mixta, una cursa d'obstacles al camp de futbol. Abans, però, tindrà lloc un torneig del famós videojoc de futbol FIFA per Playstation al Bar Kastri, a les 16h. El Casal de Gent Gran, però, ja va iniciar ahir la festa amb la revetla de Santa Magdalena.

La festa continuarà divendres a partir de les 18h amb cucanyes, l'espectacle en pallarès 'La verema de 1870' a càrrec de 'Mai Tant, teatre per a tothom', una discomòbil infantil o l'actuació del duet format per Àlex Caballé i Rosa Bringué. A la nit, a partir de les 21:30h, tindrà lloc el correpinxos, i ja a mitjanit, la nit jove a la plaça de la Pedrera amb els grups Allioli i Martins Deejay.

De cara al cap de setmana, hi ha pensades una gran varietat d'activitats. El dissabte serà el dia més esportiu amb el 3x3 de bàsquet, la travessa al llac, el concurs de petanca, la pedalada popular, l'exhibició de trial indoor o la 1a Vertical a Santa Magdalena. La banda Chapoo iniciarà el ball de festa major a les 20:30h a la plaça de la Pedrera i el continuarà a les 00h, després del correfoc amb els Diables de Reus. Els Buhos i el DJ Bacardit faran ballar els més noctàmbuls fins altes hores de la matinada.

El diumenge al matí està reservat per la trobada de gegants, la cercavila pels carrers del pobla i la ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Bellpuig. A la tarda hi haurà animació infantil amb el grup Diverti3 a les piscines municipals, un campionat de bitlles pallareses i el ball de tarda amb el grup Coktel. I per finalitzar la festa, el ja tradicional concurs de truites i pastissos a l'Av. del Camp de la Sala del barri de l'Estació. i la cantada d'havaneres amb el grup Blauet i rom cremat per a tothom.

Concurs #FMLAPOBLA2015

Enguany s'ha organitzat un concurs amb premi a la millor foto de la Festa Major. S'hi podrà participar a través d'Instagram, Facebook o Twitter, incloent l'etiqueta o hashtag #FMLaPobla2015. El guanyador s'endurà dues entrades per veure l'obra 'Mar i cel' de Dagoll Dagom al Teatre Victòria de Barcelona. 
 

PROGRAMA: Consulta tots els actes de la Festa Major de la Pobla de Segur

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació