Dimecres, 3 de juliol de 2024

Llavorsí inicia avui la festa major amb actes per a tots els gustos

Des d'avui i fins dilluns, la població pallaresa celebra les festes en honor a Santa Anna, la seva patrona

Redacció 24 de juliol de 2015 a les 13:32

Llavorsí s'engalana per celebrar la seva festa major. Foto: Joan Ordi


Llavorsí està de festa major. La població pallaresa ret honors a Santa Anna amb un programa farcit de propostes. El programa dóna el tret de sortida aquesta tarda, a partir de les 16h, amb la festa aquàtica per la mainada i xocolatada a les piscines municipals. A les 19h tindrà lloc el campionat de bitlles pallareses al pati de les escoles, per seguir amb el correfocs i el ball de nit al poliesportiu, amenitzat pel grup Cafè Latino i seguidament, DJ Comissió.

Per la mitjanit de dissabte està prevista l'actuació dels grups Quartz, Old Star Covers i fi de festa amb DJ Comissió. Abans, però, hi hauran sardanes a la plaça de Biuse, amb la participació de la colla de sardanistes de Sort, a les 19h de la tarda. Mitja hora més tard, una gimcana per adults posarà a prova els més intrèpids, mentre que a les 20h començarà el ball de tarda al poliesportiu.

De cara a diumenge, la tradicional missa i ofrena floral en honor a la patrona Santa Anna a càrrec de la mainada del poble, seguit d'un vermut popular a la plaça de l'església. Ja a la tarda, a les 18h, hi haurà concert i ball de tarda amb el grup Chicago, que també prendrà les regnes del ball de nit, a partir de les 23:30h.

Pel dilluns estan previstes intervencions artístiques a l'ermita de la Mare de Déu de Biuse, acompanyades d'una xerrada sobre l'ermita i el seu entorn, a càrrec d'Imma Rubio, juntament amb un tastet de coca gentilesa del forn de Ca la Gemma.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació