Dijous, 4 de juliol de 2024

Ferida greu en un accident entre un camió i un turisme a la C-13 a Rialp

La conductora del turisme, una veïna d'Esterri d'Àneu de 29 anys, ha estat evacuada amb helicòpter en estat crític

Jordi Ubach 30 de juliol de 2015 a les 22:07

Un helicòpter del SEM ha evacuat un ferit en estat greu. Foto: Ruben Sansa


Una persona ha resultat ferida de caràcter greu aquest dijous a la tarda en un accident entre un camió de l'empresa Cervós SA i un turisme a la carretera C-13, a l'alçada del quilòmetre 133, al terme municipal de Rialp. Per causes que es desconeixen, sobre les sis de la tarda els dos vehicles han col·lidit frontalment. De resultes de l'impacte, la conductora del vehicle, una noia de 29 anys veïna d'Esterri d'Àneu, ha quedat ferida de caràcter molt greu. El conductor del camió-grua, ha resultat ferit de caràcter menys greu i ha estat evacuat en ambulància.

Fins el lloc dels fets hi han accedit diverses dotacions dels Bombers, que van haver d'excarcerar la noia que va quedar atrapada dins la munió de ferralla en què es va convertir el seu vehicle. Un helicòpter del SEM ha traslladat la noia a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida. A causa de l'accident, els Mossos d'Esquadra han hagut de tallar el trànsit a la C-13, per facilitar l'evacuació dels ferits.

Es dóna la circumstància que en aquest mateix punt de la C-13 es va registrar al matí, poc abans de les nou, un altre accident. S'hi va veure implicat un sol vehicle i una persona va resultar ferida de caràcter lleu.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació