Dimecres, 3 de juliol de 2024

Catalans i catalanes, no us faci mandra; sortiu a votar el 27-S

Redacció 12 d'agost de 2015 a les 10:44
Avui, dimarts 11 d'agost del 2015, malgrat la xafogor, ens hem llevat amb la determinació d'anar al consolat d'Espanya a Nagoya, la ciutat que ens cau més a prop, però després de diverses complicacions per a poder contactar-hi (el número de telèfon de la pàgina oficial era incorrecte), ens han dirigit a l'ambaixada d'Espanya a Tòquio, amb un número de telèfon que també ha estat excessivament i sospitosament difícil de trobar. Després de passar-nos d'una persona a l'altra, música, i altre cop a la persona anterior, quan finalment ens han atès amb una brusquedat innecessària, ha estat per donar-nos llargues.

Podríem repetir-vos les inacabables excuses en aquest escrit, però la veritat és que la calor és insuportable i no pretenem fer bullir la sang a ningú. El nostre únic pretext, el nostre únic objectiu, el que realment ens ha empès a encendre l'ordinador i escriure, és demanar a tots aquells catalans i catalanes que a diferència de nosaltres el 27S podran votar, que no deixin passar l'oportunitat. No volem convèncer a ningú pel SÍ, no és una qüestió de política. És una qüestió de dret, un dret que a nosaltres ens ha estat negat malgrat viure en el que suposadament és una democràcia.


Ja ha estat prou difícil arribar fins aquí. En aquestes eleccions està en joc el futur del nostre país i, per tant, tots nosaltres tenim la responsabilitat de construir la Catalunya que volem. Sigui quin sigui el resultat de les eleccions, el que és segur és que hi haurà un canvi, probablement el més important en els últims tres segles, i només depèn de nosaltres. Homes, dones, grans i joves, tots estem cridats a les urnes. Aneu-hi. Per vosaltres mateixos i pel futur de tots.

Si us plau, catalans i catalanes, no us faci mandra. Sortiu a votar el 27 de setembre. Catalunya és el país de tots i s'ho mereix. No deixeu escapar l'oportunitat de formar part de la història.

Xènia i Marta

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació