Dijous, 4 de juliol de 2024

El Sobirà aposta per l'excel·lència amb les 2es Jornades a Esterri d’Àneu

Aquest dissabte se'n farà la presentació oficial amb el director de Bankinter a Catalunya

Redacció 21 d'agost de 2015 a les 13:25

Membres del comitè organitzador, en l'edició de l'any passat. Foto: ACN


Aquest dissabte 22 d'agost, a l'Ajuntament d'Esterri d'Àneu, tindrà lloc a les 21h la presentació oficial de les segones 'Jornades per a l'excel·lència'. L'acte comptarà amb la participació del director de Bankinter Catalunya, Eduard Gallart, qui exposarà en la seva ponència les potencialitats d'expansió econòmica tot i la influència de Grècia en l'entorn europeu. 

En aquesta edició, el turisme serà l'eix d'interès de la presentació de les 'Jornades per a l'excel·lència', convidant a la reflexió i al debat d'un sector econòmic que esdevé vector de creixement i desenvolupament a l'alta muntanya. L'acte serà obert a tothom.

El proper 3 d’octubre tindran lloc les '2es Jornades per a l'excel·lència', que busquen la participació de tots els empresaris i, persones interessades en el desenvolupament socioeconòmic del Pallars Sobirà. Aquesta iniciativa ofereix un espai de treball que té per objectiu el perfeccionament i la millora contínua de tothom qui contribueix al creixement de la comarca i, garantir el seu futur sostenible i pròsper en benefici de tota la població.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació