Dimecres, 3 de juliol de 2024

El PP denuncia l'absència de la bandera espanyola a l'Ajuntament de Sort

La candidata de Lleida, Marisa Xandri, també denuncia la presència de l'estelada a Alcarràs i Les Borges Blanques

Redacció 28 d'agost de 2015 a les 10:50

L'estelada a l'Ajuntament de les Borges Blanques. Foto: PP


La cap de llista del PP de Lleida a les eleccions al Parlament, Marisa Xandri, ha denunciat davant la Junta Electoral l'absència de la bandera d'Espanya a l'Ajuntament de Sort i la presència de la bandera estelada en les façanes dels ajuntaments de Les Borges Blanques i Alcarràs. En el cas de Sort, en canvi, sí que onegen la bandera de la Unió Europea, la catalana i la del municipi.

La candidata afirma que tant l’alcalde convergent de la capital de Les Garrigues, com el d’Alcarràs, d’ERC, "no només se’n riuen de la Llei de Banderes, sinó que un cop més posen de manifest el seu sectarisme i s’obliden que quan s’ocupa un càrrec institucional, com és el d’alcalde, no només es representa a una part de la població, sinó a tots els ciutadans del municipi que estant governant, és a dir, també a les persones que se senten tant catalanes com espanyoles".

Curiosament, Marisa Xandri va visitar Sort el passat dimarts, on es va entrevistar amb el sector de ramaders del Pallars Sobirà i des d'on va criticar la gestió dels ajuts per part de la Generalitat.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació