Dilluns, 7 d'octubre de 2024

142 cornuts al Pallars segons les dades robades a Ashley Madison

Els usuaris registrats al Pallars són de Tremp, Sort, la Pobla de Segur i Abella de la Conca, segons el portal Malfideleco

Jordi Ubach / Aida Morales 27 d'agost de 2015 a les 18:09


Les comarques pallareses no s'escapen de l'infidelitat. Així ho mostra el portal de tecnologia Malfideleco, que ha elaborat un mapa interactiu que permet veure el percentatge d'homes i dones usuaris de la xarxa d'infidelitats Ashley Madison per municipis.


Aquest mapa, que s'ha pogut elaborar després que el portal d'infidelitats fos víctima d'un atac informàtic, permet destacar quantes persones de cada municipi estan registrades a aquest servei de pagament. En total, 142 pallaresos estan registrats en aquest servei, més de la meitat dels quals són de Tremp, tot i que no és aquest municipi el que registra un percentatge més alt. 

Segons aquestes dades, a la capital del Pallars Jussà n'hi ha 79 (un 1,25% de la població), i és la que més usuaris registra seguida de Sort, que en comptabilitza 28 (1,25%), La Pobla de Segur, que en té 24 (0,79%), i Abella de la Conca, que en registra un total de 11 (6,47%). A més, en tots els casos la majoria dels registres corresponen a homes. En aquest sentit, el percentatge més alt se l'emporta Abella de la Conca, amb el 100%, seguit de Sort amb un 96,42%, la Pobla de Segur amb un 91,66% i Tremp amb el 79% d'homes.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Subscriu-t'hi

Participació