Divendres, 5 de juliol de 2024
esports

Inici de temporada victoriós de Tremp (3-1) i Rialp (1-0)

El partit que enfrontava el Pobla amb l'Oliana es va suspendre

Jordi Ubach 7 de setembre de 2015 a les 10:13

El Tremp va estrenar la competició amb triomf. Foto: Evarist Monjo


El CF Tremp i el FC Rialp han començat el curs amb bona nota vencent els seus respectius partits. Els trempolins, que debutaven a la Tercera Catalana després de perdre la categoria la temporada passada, van superar al Joncar un equip recent ascendit com el Club Atlètic Castellserà per 3 gols a 1. Un gol matiner dels visitants posava a prova els de la capital del Pallars Jussà, que van capgirar el marcador després d'una primera meitat fluixa. Els autors dels gols van ser Aleix Farré i Miki Sirvant per partida doble.

El Rialp, per la seva banda, va sumar els tres punts també a casa, davant el CF Arbeca, al vèncer per la mínima. Els visitants es van presentar amb 10 jugador, un fet que va saber aprofitar un Rialp encara poc rodat. La primera meitat va acabar sense ocasions de gol, a excepció del gol de Serrano. Després del descans, els locals es van tancar en defensa, no van sentenciar el matx i van acabar patint. 

El Pobla, per la seva banda, no va jugar, ja que el partit que l'enfrontava amb l'Oliana es va haver d'ajornar. La data prevista per a la disputa del partit és el dia 2 d'octubre. Tremp, Pobla i Rialp competeixen aquesta temporada en la mateixa categoria.
 

RESULTATS i CLASSIFICACIÓ | Tercera Catalana, grup 14

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació