Dimecres, 3 de juliol de 2024

«La fauna del Pallars» promociona la festa major d'Espot

Un grup de joves d'Espot inicia una divertida campanya per estimular la festa major, que tindrà lloc del 18 al 20 de setembre

Jordi Ubach 10 de setembre de 2015 a les 11:34

Els dissenys de 'La Fauna del Pallars' recullen diferents estereotips. Foto: Marta Domènech


Les festes majors són el punt de trobada més important entre veïns, familiars i coneguts de la gran majoria de pobles pallaresos. Però sovint, per dates, climatologia o simplement per situació, algunes passen més desapercebudes que altres. Amb la intenció de revertir aquesta situació, un grup de joves d'Espot ha iniciat una mini-campanya a través de Facebook i Instagram, anomenada 'La fauna del Pallars', on recullen els estereotips de les persones que van a les festes majors pallareses.

La iniciativa es va posar en marxa el passat dilluns i estarà activa fins el 18 de setembre, data d'inici de la festa major. Fins llavors, amb l'etiqueta #lafaunadelpallars, s'anirà penjant diàriament a Instagram un estereotip. La intenció, segons expliquen els joves, és innovar i divertir a la gent per tal que s'hi sentin identificats i, en definitiva, fer de la festa major d'Espot un èxit de participació. "Ho fem amb la idea de no ofendre ningú, amb bona fe", explica Marta Domènech, una de les impulsores de la iniciativa. "El nostre objectiu és aconseguir que pugi més gent a la festa major d'Espot", afegeix.

La festa major d'Espot se celebra enguany del 18 al 20 de setembre. El divendres tindrà lloc, entre altres activitats, la nit jove, que comptarà amb els grups Samueliko y los Guailers (rumba fusió) i La Banda del Dr. Paranoia (versions). Pel dissabte hi ha reservat el correfoc i el ball de nit amb l'orquestra Sabor Sabor.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació