El Tremp empata a Bellcaire (0-0) i el Rialp perd a Castellserà (2-0)

El partit que enfrontava el Pobla amb el Ponts s'ha ajornat

Jordi Ubach 14 de setembre de 2015 a les 11:55

El Rialp no va poder superar el Castellserà a domicili. Foto: CA Castellserà

El CF Tremp va deixar escapar els primers dos punts de la temporada a l'empatar sense gols al camp del CF Bellcairenc (0-0). Els locals van poder mantenir la porteria a zero davant d’un Tremp que va destacar gràcies a Gàzquez. Encara que cap dels dos equips no va brillar sobre el terreny de joc, el Tremp va fer mèrits per guanyar el partit. De fet, els trempolins van fallar un penal al minut 30 de partit. A la segona meitat cap dels dos equips no va aconseguir transformar cap de les poques ocasions de gol.

El Rialp, per la seva banda, va perdre en la seva visita al camp del CA Castellserà per 2 gols a 0. Els locals aconsegueixen els tres primers punts de la temporada en un partit en que els gols no van arribar fins a la segona meitat. Sala va inaugurar el marcador al 50 i Sahel va sentenciar a un minut pel final. El Pobla, per la seva banda, no va jugar, ja que el partit que l'enfrontava amb el Ponts es va haver d'ajornar.

Amb aquests resultats i amb tot just dos jornades disputades, el Tremp és 4t amb 4 punts i el Rialp és 10è amb 3. El Pobla, per la seva banda, ocupa les últimes posicions de la classificació, ja que encara no ha disputat cap partit en el que va de lliga.