Dimecres, 3 de juliol de 2024

L'Escola Els Raiers inicia el curs amb les obres finalitzades

El centre està totalment acabat després de cinc anys des de l'inici de les obres

Jordi Ubach 16 de setembre de 2015 a les 12:47

Els alumnes d'Els Raiers ja poden gaudir d'unes instal·lacions dignes. Foto: Ester Angelats


L'Escola Els Raiers de la Pobla de Segur ha iniciat aquesta setmana el curs escolar amb les obres totalment finalitzades després d'anys de conflictes i de reivindicacions per part de pares i mares d'alumnes i la direcció del centre. Els treballs han consistit en la reparació de la coberta de l'edifici i l'adequació de diferents espais que presentaven deficiències. A més, s'han construït dos espais nous, on s'hi ubiquen les aules d'infantil, el gimnàs i el menjador. 

Les obres d'ampliació i remodelació de l'escola es van iniciar l'any 2010, però els problemes de finançament de l'empresa constructora van obligar a aturar-les a mitjans de 2012. Aquest fet va ser clau pel retard en l'execució de les obres i va fer vesar el got de la paciència del centre i l'AMPA, que va iniciar un seguit de protestes per reclamar la finalització dels treballs.

Els Raiers compta amb uns tres-cents alumnes inscrits i amb 23 mestres aquest curs escolar.
 

Els Raiers mostren una altra cara, més renovada. Foto: Ester Angelats


En una publicació a Facebook, l'agrupació SOS Raiers creada fa dos anys per reivindicar la finalització de les obres, es felicita per haver aconseguit el seu objectiu i agraeix tot el suport rebut.
 

Avui us podem dir que Junts ho hem aconseguit!!! Els nens de l'escola Raiers han pogut començar amb les instal·lacions...

Posted by SOS Raiers on Lunes, 14 de septiembre de 2015

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació