Tremp (4-1) i Rialp (2-0) vencen a casa i el Pobla cau a domicili (3-0)

Sort dispar pels equips pallaresos de futbol

Jordi Ubach 21 de setembre de 2015 a les 10:03

El Rialp, en imatge d'arxiu, va vèncer a casa. Foto: FC Rialp

Victòries de Tremp i Rialp i derrota del Pobla en la 3a jornada de competició. El Tremp va vèncer còmodament el Cervera B al Pedrasanta per 4 gols a 1 gràcies, en part, als dos gols que va aconseguir només començar el partit. En el minut 3 el Tremp ja guanyava per 2-0, gràcies a les dianes de Durany i Jonatan, un resultat que es mantindria fins la segona part. Al 46, novament Joanatan va marcar el 3-0. El quart gol local va arribar al 83', obra de Sergio Fernández. El gol de l’honor per al Cervera B el va fer El Baghdadi en el 55.

El Pobla, per la seva banda, va perdre al camp de l'Ivars d'Urgell per un 3-0 en un partit molt més igualat del que reflexa el marcador. Els locals van aconseguir els tres primers punts gràcies a la gran efectivitat al final de la segona meitat contra el Pobla. El partit va ser molt igualat, amb poques ocasions de gol. L’Ivars va començar guanyant, però no va ser fins al final del matx que Duran va marcar dos gols que van sentenciar el partit.

El Rialp, com el Tremp, també va vèncer (2-0) davant un Bellcairenc que va lluitar fins a l’últim minut. Ibai Ugarte, nou reforç del Rialp aquesta temporada, va avançar els pallaresos al minut 35, resultat amb el que s'arribaria al descans. A la represa, novament Ugarte va aconseguir fer pujar el definitiu 2-0 al marcador al minut 90.