Estrena amb victòria del Natural Optics Pallars Tremp (69-57)

Els trempolins comencen la temporada amb un treballat triomf contra l'UE Gaudí

Jordi Ubach 21 de setembre de 2015 a les 13:19

El Tremp va debutar amb victòria dissabte al Joncar. Foto: Arnau Ubach

El Natural Optics Pallars Tremp ha començat la competició amb bon peu després de vèncer l'UE Gaudí al pavelló del Joncar de Tremp per 69-57. No va ser un partit fàcil pels trempolins, que van haver de suar de valent per desfer-se d'un equip intens, jove i ben treballat, que l'any passat jugava a Segona Catalana. El Tremp no va començar fi i els visitants ho van saber aprofitar per aconseguir els primers avantatges en el marcador (5-11), fins que la defensa local es va imposar per capgirar el marcador al final del primer quart (23-17).

Al segon quart es va veure el millor Tremp. Amb una defensa asfixiant i un bon encert en el llançament, els trempolins van aconseguir distanciar-se, aconseguint un màxim avantatge de 17 punts (37-20) a tres minuts pel descans. Finalment, la primera meitat acabava amb un 42-29 favorable als homes que entrena Miquel Murgó.

A la represa el conjunt barceloní va sortir a intentar remuntar des del minut 1, i amb un parcial de 4-11 va arribar a col·locar-se a només 6 punts (46-40). Després d'un seguit d'accions arbitrals dubtoses que van alentir el joc i refredar el partit, els locals van despertar i van tornar a estirar el marcador amb l'últim quart per disputar-se (56-46). El darrer quart va seguir la tònica de la resta del partit, i el Tremp ja no va deixar de manar en el marcador fins el final (69-57).

Amb aquesta victòria el Natural Optics Pallars comença el campionat sumant, i se situa a la part alta de la classificació. La setmana que ve visita a la pista de l'Òdena Club Bàsquet, un altre dels equips que han arrencat la competició amb victòria.