Victòries de Pobla (3-4) i Rialp (1-2) i empat del Tremp (2-2) fora de casa

Tremp i Rialp s'afiancen a la part alta i el Pobla agafa aire a la part baixa

Jordi Ubach 28 de setembre de 2015 a les 10:55

El Rialp, en imatge d'arxiu, ja és quart. Foto: FC Rialp

Disputades ja quatre jornades de lliga, el CF Tremp i el FC Rialp s'afiancen a la part alta de la classificació del grup 14 de la Tercera Catalana de futbol. Els trempolins van empatar al camp del Guissona B per 2 gols a 2 en un partit molt igualat, que es van deixar empatar a falta de 4 minuts pel final. Fontelles i Sergio Fernández van avançar el Tremp en dos ocasions, però els locals van acabar igualant el matx.

El Rialp, per la seva banda, va vèncer al camp del Cervera B després de capgirar el marcador (1-2). Es van avançar els locals ja a la segona part, al minut 50 de partit, però els pallaresos van reaccionar i mitjançant un gran Carbones, va capgirar el marcador al 75' i al 81' sortint des de la banqueta.

Així mateix, el CF Pobla també va aconseguir guanyar el seu partit a Vallfogona de Balaguer (3-4), sumant així els tres primers punts de la temporada. El Pobla es va avançar en dos ocasions, igualades pels locals, que al minut 67 aconseguien capgirar el marcador (3-2). El Pobla no es va rendir i amb dos gols al 77' i al 88' va aconseguir la victòria final, gràcies als gols de Molleví i Asensio.