Dilluns, 29 de juliol de 2024

Patiment innecessari del Natural Optics Pallars Tremp a Òdena (61-66)

Els trempolins vencen però acaben demanant l'hora en un partit que guanyaven de 21 a falta de 6 minuts

Jordi Ubach 28 de setembre de 2015 a les 12:42

El Natural Optics Pallars se sitúa a la zona alta. Foto: Arxiu

El Natural Optics Pallars Tremp A va aconseguir una important victòria en el primer desplaçament de la temporada a la pista de l'Òdena Club Bàsquet per 5 punts de diferència en un partit que va controlar en tot moment però que es va complicar en els darrers minuts. Els pallaresos van dominar des del principi i ja al primer quart les diferències eren clares (18-26). El segon quart va seguir la mateixa tònica, amb un Tremp que mantenia la renda gràcies a una bona defensa i al domini del rebot. Al descans s'hi arribava amb un 28-37 al marcador.

El tercer període va ser el millor pels visitants. Un Tremp intens en defensa i encertat en atac va esborrar de la pista els locals, que aguantaven al partit gràcies al tir exterior. Amb 37-55 arrencaven els últims 10 minuts, amb gairebé tot decidit, i més després d'un parcial inicial de 2-5 que col·locava els pallaresos 21 punts per damunt (39-60) a falta de 6 minuts.

Fruit de la relaxació, l'equip va baixar el ritme, un fet que va aprofitar l'Òdena per encadenar un increïble parcial de 18-0 que col·locava el partit en un puny (57-60) a l'últim minut. Els tirs lliures van acabar de decantar el matx per un Tremp que va patir més del compte i que suma la seva segona victòria en dos partits. La setmana que ve el Natural Optics Pallars Tremp rep al Joncar el CB Masquefa, equip que encara no coneix la victòria.