Dimecres, 3 de juliol de 2024

Tremp acorda retirar el contenciós amb el Consell per l'abocador

El ple de l'ajuntament també aprova una moció de suport a l'acolliment de persones refugiades

Redacció 29 de setembre de 2015 a les 10:25

Consens al ple de l'Ajuntament de Tremp. Foto: Ajuntament de Tremp


Aquest dilluns ha tingut lloc la sessió ordinària del Ple de l'Ajuntament de Tremp. Entre els punts de l'ordre del dia destacaven: a l'apartat d'Administració, 4 expedients relatius a l'abocador supracomarcal i una moció de suport a l'acolliment de persones refugiades i de l'àrea de Desenvolupament, una modificació a la redacció de l'Estudi de Mobilitat de Tremp.
 
Pel que fa als expedients relatius a l’abocador s’ha acordat la signatura d’un conveni entre l'Ajuntament, el Consell Comarcal del Pallars Jussà i l'Agència de Residus de Catalunya per al seguiment i la gestió del dipòsit de residus, a més aquest acord a tres bandes possibilita els desistiment del contenciós existent entre l'Ajuntament i el Consell, interposat per l'anterior equip de govern i així ha quedat aprovat també.
 
Al bloc de mocions, se n'ha aprovat una de suport a l'acolliment de persones refugiades. Aquesta proposta, presentada amb el consens dels tres grups amb representació municipal, preveu entre altres oferir el municipi per a les persones refugiades que escapen de la guerra de Síria i altres conflictes, així com col·laborar amb les entitats i ONG i els serveis socials del Consell Comarcal. S'han aprovat altres mocions, entre elles una a favor del Correllengua.
 
Entre altres qüestions, en el decurs d'aquest Ple també han entrat a debat dues modificacions al Pla de Mobilitat de Tremp. D'una banda, es canviarà el sentit de circulació del carrer Aragó entre el passeig de Pare Manyanet i el carrer de Sant Roc, per una qüestió de visibilitat. D'altra banda, es faran les modificacions oportunes per canviar el sentit únic del carrer de la Creu a doble sentit, fet que facilitarà l'accés al pàrquing.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació