Dijous, 4 de juliol de 2024

Un accident a la C-13 deixa tres ferits menys greus i tres de lleus

Dos turismes han col·lidit frontalment a l'alçada de Castell de Mur | Els ferits han estat traslladats a l'Hospital del Pallars i un d'ells a l'Arnau de Vilanova

Jordi Ubach 30 de setembre de 2015 a les 08:52

L'accident ha tingut lloc en aquest punt de la C-13. Foto: Google


Tres persones han resultat ferides de caràcter menys greu i tres més de caràcter lleu aquest matí fruit de la col·lisió frontal entre dos turismes al punt quilomètric 80 de la carretera C-13, al terme municipal de Castell de Mur, en una zona coneguda com "l'Espona". L'accident ha tingut lloc al voltant de les 8h quan un dels vehicles, que circulava en direcció Tremp i que anava amb dos ocupants, ha perdut el control en una corba i ha envaït el carril contrari, per on hi circulava l'altre turisme, amb quatre persones a dins.

Els serveis d'emergència s'han desplaçat fins el lloc dels fets i han tallat la carretera en els dos sentits de la marxa per atendre i evacuar els ferits, un tall que s'ha allargat fins a tres quarts de deu del matí i que ha obligat a desviar el trànsit per la carretera dels Masos de Llimiana. Els ferits han estat traslladats a l'Hospital Comarcal del Pallars. Posteriorment, un d'ells ha estat evacuat amb helicòpter a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida amb pronòstic reservat.

Estat en què va quedar un dels turismes. Foto: Pallars Digital

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació