Dijous, 4 de juliol de 2024

Les 2es Jornades per a l'excel·lència arriben a Esterri d'Àneu

El turisme és la temàtica d'enguany d'unes jornades que comptaran, entre altres, amb Francesc Mauri o Joaquim Nadal

Redacció 3 d'octubre de 2015 a les 09:14

Presentació de les 2es Jornades, el passat mes d'agost. Foto: Jornades de muntanya


Aquest dissabte se celebra a Esterri d'Àneu la segona edició de les Jornades per a l'Excel·lència a l'Alta Muntanya, un esdeveniment que pretén ser un punt de trobada anual i de referència per als professionals de l'àmbit empresarial. L'objectiu és cercar l'enriquiment personal, promoure la millora d'habilitats professionals i afavorir el networking. L'esdeveniment s'organitza a l'entorn d'una temàtica que canvia cada any, convidant professionals altament qualificats que puguin oferir la seva experiència i donar eines als participants per poder treballar per a l'excel·lència.

Aquest any la temàtica de les jornades gira a l'entorn del turisme, observat des de quatre eixos fonamentals, que són la natura, la cultura, el comerç i els allotjaments turístics i restauració. EN total, seran més de 20 els professionals que es reuniran avui a Esterri d'Àneu per tal de participar a les ponències i altres activitats i que abordaran el tema del turisme des de les diferents perspectives proposades.

Destaca la participació de Michael Goldenberg, president Value Retail - La Roca Village i Las Rozas Village; Joaquim Nadal (director de l'Institut Patrimoni Cultural – Universitat de Girona); Jaume Tàpies (president cadena hotelera Relais & Chateaux); i Francesc Mauri (meteoròleg, presentador TV3 i Catalunya Ràdio). Els professionals del territori també hi són representats i participaran en l'espai de debat i reflexió que ofereixen les taules rodones.

El passat mes d'agost es van presentar a Esterri d'Àneu aquestes 2es Jornades, que van comptar amb la participació del director de Bankinter Catalunya, Eduard Gallart. 
 

Consulta el PROGRAMA de les 2es Jornades per a l'Excel·lència a l'Alta Muntanya

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació