Dimecres, 3 de juliol de 2024

Camí Vell del Pallars Sobirà recupera un camí a Soriguera

Es tracta de la tercera actuació d'aquesta associació que treballa per recuperar els camins històrics del Pallars Sobirà

Redacció 5 d'octubre de 2015 a les 09:23

Membres de Camí Vell arranjant el camí. Foto: Associació Camí Vell


L'Associació Camí Vell del Pallars Sobirà ha tornat a esmolar les eines aquest passat dissabte per recuperar un altre camí. Després d'haver fet actuacions als municipis de Baix Pallars i Sort, ara ha estat el torn del municipi de Soriguera. Com en les altres actuacions, també hi han col·laborat els veïns dels pobles del camí, en aquest cas, gent de Malmercat i Arcalís, a part d'altres veïns de la zona.

En total eren trenta persones que, després d'unes quantes hores de feina per desbrossar, espedregar, apartar grans rocs i refer algun tram esllavissat, han acabat amb un dinar, gentilesa del Consell Comarcal, en una era d'Arcalís.
 
Actuació Arcalís - Malmercat

Recuperació del camí entre Arcalís i Malmercat. En aquest vídeo podeu observar com vam moure un gran bloc de roca.


Posted by Camí Vell del Pallars Sobirà on Domingo, 4 de octubre de 2015


L'associació
 
Camí Vell és una entitat creada l'any passat amb seu a Sort i té per objecte la recuperació dels camins històrics del Pallars Sobirà. Està formada per persones voluntàries que per la seva estima al territori i per l'afició de caminar i gaudir dels seus camins històrics, es proposen fer a nivell voluntari una tasca de manteniment i recuperació d'aquests camins. Uns senders que, per falta de recursos de l'administració pública, a hores d'ara no es poden mantenir en bon estat de conservació i senyalització.

Si algú es vol fer soci de l'Associació Camí Vell del Pallars Sobirà i s'hi vol posar en contacte, ho pot fer a camivellpallars@gmail.com o a la pàgina del Facebook.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació