Divendres, 5 de juliol de 2024

Rialp (5-0) i Pobla (0-4) golegen i el Tremp ensopega a casa (0-1)

El Pobla venç un dels partits aplaçats i se situa a la part alta de la classificació

Jordi Ubach 5 d'octubre de 2015 a les 10:11

El Tremp, en imatge d'arxiu, va caure a casa contra el líder. Foto: Sergi Vargas

Un Rialp molt superior va golejar un Guissona B que va resistir fins el minut 55 (5-0). El matx va ser un degoteig constant de gols, des del minut 27, quan Ugarte va inaugurar el marcador, fins al 81, que Ben Kacem va establir el 5-0 definitiu. Els visitants no van poder fer res davant d'un rival que torna al nivell de joc del final de la temporada passada. Els autors dels gols van ser Ugarte (2), Buhai, Caselles i Ben Kacem. Els del Sobirà, amb 12 punts, ja són tercers.

El Pobla va imposar-se amb claredat al camp del Verdú (0-4), que es va enfonsar davant un rival superior. Els poblatans van marcar el primer gol en el minut 20, i nou després ja guanyaven per 0-3, resultat amb què es va arribar al descans. Al 46, Molleví va sentenciar amb el 4-0. Els autors dels gols van ser Makan (2) i Molleví (2). El Pobla, a més, ha guanyat aquest cap de setmana un dels dos partits que tenia aplaçats, fet que el situa a la zona alta de la taula amb 9 punts.

El Tremp, en canvi, va perdre per la mínima a casa davant el líder Alcarràs (0-1). Tutusaus va marcar el gol del triomf visitant a falta de dos minuts pel final, després d'un partit molt disputat que s'hagués pogut endur qualsevol dels dos equips. L'Alcarràs continua sumant els seus partits amb victòries, mentre que el Tremp es despenja de la zona capdavantera i se situa sisè amb 8 punts.