Dilluns, 29 de juliol de 2024

Un Natural Optics Pallars Tremp invicte supera el Masquefa (77-59)

Els trempolins van refer-se d'un mal inici i es van imposar amb claredat al Masquefa al pavelló del Joncar

Jordi Ubach 5 d'octubre de 2015 a les 11:20

Arnau Garrabé llençant a cistella en el partit de dissabte. Foto: Felip Bacardit

Tercera victòria consecutiva en tres partits del Natural Optics Pallars Tremp, la segona al pavelló del Joncar, després d'imposar-se de manera clara al CB Masquefa per 19 punts de diferència (77-59). Els locals, però, van haver de remuntar el partit després d'un mal inici. Els barcelonins van sortir més intensos per agafar els primers avantatges al marcador (11-17). El primer quart va acabar amb un marcador de 15-20.

Al segon quart va canviar absolutament el guió del partit. Un parcial de 18-0 va capgirar el partit pels pallaresos, que ja no deixarien d'anar per damunt en tot el partit. El parcial del segon quart va ser de 23-5, amb el que s'arribava al descans amb un marcador de 38-25. Ja a la represa, dos triples consecutius van acabar de trencar el partit a favor del Tremp, que mantindria els vint punts d'avantatge fins al finalitzar el 3r quart (61-39).

A l'últim quart, amb el matx pràcticament decidit, els locals es van relaxar, fet que va aprofitar el Masquefa per aproximar-se tímidament al marcador (64-52) gràcies a un parcial de 3-13. Els locals van reaccionar abans que fos massa tard i van sentenciar el matx amb el definitiu 77-59. El Tremp segueix imbatut, juntament amb l'UE Claret i el CB Sant Josep Obrer, amb tres victòries i cap derrota. La propera setmana el Natural Optics Pallars Tremp visita el CB Ipsi amb baixes destacades.