Dimecres, 3 de juliol de 2024

Els alumnes de l'Escola Vall Fosca, pintors per un dia a Beranui

L'artista de Riudoms Jobacasén realitzarà per tercer any consecutiu un taller de pintura amb els alumnes

Redacció 7 d'octubre de 2015 a les 09:15

Jobacasén realitzarà un taller amb els alumnes. Foto: Ajuntament


El pintor i escultor Jobacasén realitzarà per tercer any un taller de pintura ràpida amb els alumnes de la Vall Fosca on faran creacions inspirades en elements del poble de Beranui. L'artista es trasllada per tercer any consecutiu a la zona, on farà el taller amb els nens i nenes de l'Escola Vall Fosca el 8 d'octubre a Beranui, on aquest proper cap de setmana se celebra la festa major.
 
Les obres resultants del taller s'exposaran durant els dies 9, 10 i 11 d'octubre a la carpa de la festa major. Aquesta iniciativa, que compta amb el suport de l'Ajuntament de la Torre de Capdella, s'emmarca en els actes de la festa major de Beranui, que inclou a més del tradicional ball, la baixada de torxes, en la qual tothom pot participar, un correfoc pels carrers estrets de Beranui amb un castell de focs inclòs, el dissabte.
 
Jobacasén (Joan Baptista Cabré Sendrós), fill de Riudoms, al Tarragonès, és reconegut internacionalment, en especial a Alemanya, país on més ha exposat. A part de la seva quantiosa obra pictòrica i escultòrica, dedica bona part de la seva tasca a la divulgació de la seva professió als més menuts a través de tallers al seu propi estudi.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació