Divendres, 5 de juliol de 2024

El Rialp (2-1) i el Tremp (2-2) es desinflen i el Pobla convenç (4-0)

Amb un partit menys, els poblatans ja superen el CF Tremp i el FC Rialp a la classificació

Jordi Ubach 13 d'octubre de 2015 a les 09:34

El Tremp, en imatge d'arxiu, no va poder superar l'Angulària. Foto: Lluís Closa

El CF Pobla continua el seu pas ferm al grup 14 de la Tercera Catalana després de vèncer l'Ivars d'Urgell en el seu debut a casa (4-0). Els locals van jugar un gran partit davant la seva afició, on va destacar una primera meitat impecable en què es van marcar els quatre gols del partit, obra de Molleví, Sissoko, Asensio i Vila. Amb un partit menys que la resta, el Pobla és tercer amb 12 punts.

El Rialp, per la seva banda, va caure derrotat al camp del líder Alcarràs, que va dominar el partit. Els locals es van avançar en el minut 15 i van gaudir de nombroses ocasions de gol per sentenciar un partit que no va acabar mai de tancar-se després del 2-1. Al descans es va arribar 2-0 i malgrat el gol de Buhai al 57', el matx va acabar amb el 2-1 final. Els del Sobirà són quarts amb 12 punts.

El CF Tremp no acaba d'adaptar-se a la nova categoria després de cedir un nou empat en la seva visita al camp de l'Angulària. Els de la capital del Pallars Jussà van aconseguir empatar un matx que tenien perdut a falta de dos minuts per a la conclusió del matx. El Tremp, que va lluitar i va plantar cara sobretot a la segona meitat, va igualar el marcador dos vegades. Els autors dels gols van ser Miki i Danilo.