Divendres, 5 de juliol de 2024

El Pobla s'emporta el primer derbi pallarès de la temporada (0-1)

Els poblatans assalten el Pedrasanta de Tremp i el Rialp perd gas i cau a casa (1-2)

Jordi Ubach 19 d'octubre de 2015 a les 10:23

El Pobla es va endur de Tremp el primer derbi pallarès de la temporada. Foto: Jordi Ubach

Cap de setmana de derbi comarcal al camp de futbol municipal Pedrasanta de Tremp, un "clàssic" pallarès que s'ha endut per la mínima el CF Pobla després de marcar el gol de la victòria al minut 93. Un nombrós públic va voler presenciar un partit que no els va correspondre, molt disputat però gens vistós i amb poc futbol. A la represa les coses no van canviar, però en un inesperat gir de guió, quan semblava que els dos equips es repartirien els punts, Albert Roset va anotar l'únic gol del partit quan passaven tres minuts del temps reglamentari.

Previ al gol, els nervis van aflorar i es va originar una petita tangana que es va saldar amb tres jugadors expulsats, Danilo i Jonatan pel Tremp i Mas pel Pobla. Amb aquest important triomf, els poblatans continuen a la part alta de la taula, tercers amb 15 punts. El CF Tremp continua en caiguda lliure, sumant només dos dels últims dotze punts possibles i situant-se a la vuitena posició amb 9 punts.

Tres jugadors van ser expulsats en una "tangana" al finalitzar el matx.  Foto: Jordi Ubach

El FC Rialp, per la seva banda, va caure derrotat al seu camp davant un bon Angulària. Els visitants es van avançar en el marcador al minut 16, però el Rialp va aconseguir empatar, ja a la segona part, gràcies a Caselles. La doble groga de Carbonés va sentenciar el Rialp, que va encaixar el gol de la derrota al mnut 89 de partit. Amb aquest resultat, els del Pallars Sobirà sumen la segon derrota consecutiva i són sisens amb 12 punts.