Dilluns, 29 de juliol de 2024
esports

Victòria sòlida del Natural Optics Pallars davant el Pedagogium (54-48)

Bon partit dels trempolins tot i uns últims sis minuts per oblidar | Els de Miquel Murgó es refan de la derrota de la setmana passada

Jordi Ubach 19 d'octubre de 2015 a les 11:12

El Tremp va superar el Pedagogium al Joncar. Foto: Felip Bacardit

Quarta victòria de la temporada del Natural Optics Pallars Tremp, la tercera al pavelló del Joncar, després de vèncer el Club Bàsquet Pedagogium de Barcelona per 6 punts de diferència (54-48). Els pallaresos van sortir endollats en defensa i en atac i des d'un bon inici van agafar els primers avantatges (10-2). El primer quart va acabar amb un clar 19-9. El segon quart va ser més igualat i les distàncies es van mantenir en un partit on predominaven les defenses i on s'arribaria al descans amb un pobre 30-19.

A la represa, els trempolins van sortir del vestidor disposats a sentenciar el partit i amb un nou parcial inicial de 7-0 van aconseguir un coixí que els donaria seguretat per afrontar el que restava d'encontre. El tercer quart va finalitzar amb un 45-28. Al darrer quart va ser quan el Tremp va aconseguir la màxima diferència del partit (53-33), però com ja ha passat en altres partits aquesta temporada, l'equip va encaixar un parcial demolidor de 0-15 que a falta de poc menys d'un minut situava l'equip barceloní a només 6 punts. Al final, resultat enganyós de 54-48.

El Tremp, amb aquest triomf, se situa tercer amb quatre victòries i una derrota, i es refà de la punxada de la setmana passada a Barcelona. La setmana que ve l'equip visita la pista del Penya Fragatina amb la intenció de sumar la segona victòria fora de casa.