Un bon Pobla supera el Rialp i s'emporta el segon derbi pallarès (2-0)

El Tremp segueix en caiguda lliure al perdre al camp del filial del Solsona (3-0)

Jordi Ubach 26 d'octubre de 2015 a les 10:20

Els poblatans es van mostrar superiors al Rialp. Foto: FC Rialp

Segon derbi consecutiu pel CF Pobla. Després de vèncer per 0 gols a 1 la setmana passada al camp de l'etern rival, el Tremp, els poblatans s'han emportat aquest cap de setmana el derbi pallarès que l'enfrontava amb el Rialp a casa. Un matx molt igualat, típic de derbi, que s'hagués pogut endur qualsevol dels dos equips, però on el Pobla ha demostrat tenir més eficàcia davant la porteria rival.

El primer gol del partit, obra de Molleví, va arribar al minut 41, en una primera part dominada pels del Jussà. A la represa, novament Molleví va aconseguir el segon gol al minut 65. Els darrers minuts van ser de domini constant del Rialp, que no va aconseguir retallar distàncies. Amb aquest resultat, el Pobla es consolida en la tercera posició amb 18 punts, mentre que el Rialp és ara setè amb 12.

Pitjor li van les coses al CF Tremp, que dissabte va tornar a deixar escapar el partit, en aquesta ocasió al camp del Solsona B, per un clar 3-0. Els trempolins no van estar gens encertats de cara a porta davant un rival que va protagonitzar un dels partits més complerts de la temporada. Amb aquesta derrota el Tremp suma cinc partits sense guanyar i només 2 dels darrers 15 punts. Els de la capital del Jussà són ara desens amb 9 punts.