Dijous, 4 de juliol de 2024
esports

Tremp i Rialp golegen (4-0) i el Pobla cau a Arbeca (2-0)

Els equips pallaresos continuen a la zona mitja-alta de la classificació

Jordi Ubach 2 de novembre de 2015 a les 10:03

El Rialp va derrotar el Solsona B a casa. Foto: FC Rialp

 


Sort dispar pels equips pallaresos del grup 14 de la Tercera Catalana. El Tremp i el Rialp van saldar els seus compromisos a casa aconseguint dos victòries per 4 gols a 0. Els del Pallars Jussà van recuperar sensacions derrotant l'Oliana en un gran partit al Pedrasanta, en el qual va destacar Jonatan, autor d'un hat-trick. L'altre gol el va aconseguir el capità Lluís Urrea. El Tremp agafa aire i és ara novè amb 12 punts.

Una mica més amunt es troba el Rialp, que també va vèncer per 4 gols a 0 el Solsona B. Els del Sobirà han recuperat el seu joc alegre, vistós i de conjunt alhora que rescaten Denniz després de complir una llarga sanció. Ahir va ser l'autor de dos gols en una victòria que encara podria haver estat més àmplia. El Rialp és sisè amb 15 punts.

El Pobla, per la seva banda, va caure al camp de l'Arbeca per 2 gols a 0 tot i mostrar-se superior al seu rival, sobretot a la primera meitat. Malgrat el joc, l'Arbeca va aconseguir avançar-se amb un bon gol de Perera, en jugada col·lectiva. La segona part va ser més igualada i l'Arbeca va sentenciar amb una altra bona jugada col·lectiva. Els poblatans són quarts amb 18 punts.
 

RESULTATS i CLASSIFICACIÓ | Tercera Catalana, grup 14

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació