Dimecres, 3 de juliol de 2024

«Setmana de la Salut» al Sobirà per commemorar els 25 anys de l'ABS

Xerrades, tallers i demostracions des d'avui fins el 13 de novembre

Jordi Ubach 6 de novembre de 2015 a les 11:36
L'Àrea Bàsica de Salut (ABS) del Pallars Sobirà compleix 25 anys i per commemorar-ho, ha organitzat les primeres Jornades ​"​Setmana de la Salut​"​, que tindran lloc des d'aquest divendres fins el 13 de novembre en diferents escenaris de Sort i Rialp. Dins el programa d'actes, hi tindran lloc xerrades, tallers i demostracions pràctiques a càrrec de professionals de la salut.

L'acte inaugural tindrà lloc aquesta tarda, a partir de les 17h, i anirà a càrrec del director d'EAP del Pallars Sobirà, el doctor Miquel M. Bretcha. Posteriorment, a les 17:30h, la doctora Imma Ricart oferirà la xerrada "Determinants de la salut". Tot plegat, tindrà lloc a la sala d'actes de l'Oficina Comarcal de Turisme del Pallars Sobirà, a Sort.


De cara a dissabte i diumenge, l'organització disposarà d'un stand a la Fira de la Tardor de Sort, en el qual es difondran activitats preventives per la salut i els visitants podran consultar el programa d'actes de les Jornades, que es reprendran a partir de dilluns amb xerrades, tallers i activitats que s'organitzaran a Sort i Rialp.
 

Consulta el PROGRAMA de la Setmana de la Salut del Pallars Sobirà


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació