Victòria del Rialp a Oliana (1-4) i derrotes de Tremp (2-1) i Pobla (0-2)

Rialp i Pobla, amb 18 punts, continuen a la zona alta | El Tremp, amb 12 punts, es despenja

Jordi Ubach 9 de novembre de 2015 a les 11:32

El Rialp, en imatge d'arxiu, segueix en línia ascendent. Foto: Gerard Sabarich

El FC Rialp confirma la seva trajectòria ascendent després de guanyar al camp d'un dels equips més fluixos de la categoria, l'Oliana, per 1 gol a 4. Els locals es van avançar en el minut 2, però l'alegria els va durar poc, ja que el Rialp va empatar tres minuts després per mitjà de Serrano. Al minut 9 Carbones va capgirar el marcador i al 22 Ugarte va aconseguir el tercer gol pels pallaresos. A la segona part la tònica va ser la mateixa. Tot i que els locals van millorar en defensa, el Rialp va anotar el quart a deu minuts pel final, obra de Ramírez.

El Pobla, en canvi, va perdre a casa davant un bon Castellserà per 0 gols a 2. La primera part va ser força avorrida i va acabar sense ocasions per a cap equip. Després del descans el Pobla va millorar i va tenir fins i tot l'oportunitat d'avançar-se amb un penal a favor, que va fallar. Però en el futbol, diuen, qui perdona ho acaba pagant. I així va ser. Els visitants es van avançar al minut 62, un resultat que van mantenir fins a les acaballes del partit, quan al 89 van anotar el definitiu 0-2.

El Tremp, per la seva banda, va caure al camp del Ponts per 2 gols a 1 en un partit molt igualat. Després d'una primera meitat sense gols, els locals es van avançar entrada la represa, al minut 51. Els pallaresos van aconseguir empatar gràcies a un gol de Jonatan al minut 63, però els de la Noguera aconseguirien tornar-se a avançar amb el definitiu 2-1 a falta de sis minuts pel final del partit. Amb aquests resultats, el Rialp i el Pobla sumen 18 punts a la classificació i se situen 4t i 5è respectivament. El Tremp, amb 12 punts, baixa fins la 12a posició.