Dilluns, 22 de juliol de 2024
esports

El Vall Fosca Raid Team guanya el Campionat de Catalunya a Sau

Daniel Terrisse, David Tarrés i Albert Vilana s'adjudiquen el Raid Sau Extrem

Redacció 16 de novembre de 2015 a les 09:41

El pes del raid ha recaigut en les seccions de btt, trekking,i caiac Foto: Jordi Santacana


El cap de setmana del 7 i 8 de novembre es va celebrar a Osona el Campionat de Catalunya de Raids d'Esports de Muntanya, en el marc del Raid Sau Extrem. Amb aquesta prova també s'ha tancat el calendari competitiu de raids de la Copa Catalana de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

L'equip Vall Fosca Raid Team, format per Daniel Terrisse, David Tarrés i Albert Vilana, s'ha proclamat campió de Catalunya. Ha sumat un total de 342 punts i han acumulat un temps de 22 hores 46 minuts. La segona plaça ha sigut per l'Aventura Xperience SportHG, format per Enric Gràcia, Daniel Gallardo i Joan Planas, amb 325 Punts, i la tercera per Twonav Terres de l'Ebre, amb 300 punts, format per Lluís Saladié, Xavier Sahuquillo i Oriol Pellisa. L'equip francès Haut Languedoc, convidat per haver guanyat la categoria aventura del Raid Aran, ha pujat al podi com a tercer classificat en la classificació general del raid però no puntuava pel Campionat de Catalunya.
 

L'equip Vall Fosca Raid Team, guanyador del Campionat de Catalunya Foto: Jordi Santacana


El recorregut del Raid Sau Extrem ha inclòs proves aquàtiques al pantà i proves terrestres a la zona de les Guilleries, terra de bandolers. Les disciplines que s'han disputat han estat: trekking, BTT, escalada, barrancs i caiac, amb algunes altres proves especials. Les característiques del traçat eren adaptades a diversos nivells: Elit, Aventura i Open. El raid, organitzat pel Club Escalada i Muntanya Pardinyes, ha sigut dissenyat per Xavi Rodríguez. El pes del raid ha recaigut en les seccions de BTT, trekking i caiac, però s'han inclòs altres com l'escalada, un rogaine, bitlles catalanes, o un espectacular ràpel de més de 100 metres al Salt de Sallent.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació