Victòria del Rialp (3-1), empat del Pobla (2-2) i derrota del Tremp (2-3)

Els del Sobirà vencen un rival directe i se situen tercers amb 21 punts | El Pobla és cinquè i el Tremp cau fins la dotzena posició

Jordi Ubach 16 de novembre de 2015 a les 10:05

El Tremp va caure al Pedrasanta. Foto: Arnau Ubach

Diferent sort pels equips pallaresos que competeixen al grup 14 de la Tercera Catalana de futbol en la 11a jornada de lliga. El FC Rialp mira amunt després de sumar la tercera victòria consecutiva davant un rival directe, el CF Ponts, a qui va vèncer per 3 gols a 1 en un partit dur i tosc. El Ponts es va mostrar dur i va posar difícils les coses als del Pallars Sobirà, que s'avançaven al marcador al minut 41 gràcies a Carbones. Als 15 minuts de la segona part els visitants van empatar, però Moldovan al 72' i Buhai a les acaballes del partit van establir el definitiu 3-1. El Rialp és 3r amb 21 punts.

El Pobla de Segur va sumar un punt en el seu desplaçament a Bellcaire d'Urgell a l'empatar a 2 gols un partit que controlava. Els poblatans es van avançar al minut 25 gràcies a Molleví en un partit molt igualat. Bogdan, al 45, aconseguia un 0-2 que donava aire els pallaresos, però l'alegria va durar poc, ja que el Bellcairenc va marcar de seguida l'1-2 abans del descans. Als 4 minuts de la represa, els locals van empatar un matx que s'hagués pogut endur qualsevol dels dos equips, que van pecar de definició. El Pobla, que suma tres partits sense conèixer la victòria, és 5è amb 19 punts.

Pitjor li van anar les coses al Tremp, que va caure derrotat al Pedrasanta per 2 gols a 3 contra l'Ivars d'Urgell en un partit que guanyava per 2-0. Els trempolins es van avançar al minut 10 gràcies al pitxitxi Jonatan. Vuit minuts més tard, Farré aconseguiria un 2-0 al marcador que semblava encarrilar el partit. Però al minut 25 els visitants van reaccionar per fer pujar el 2-1, resultat amb el que s'arribaria al descans. A la represa, l'Ivars d'Urgell aconseguia empatar al 69' i anotar el definitiu 2-3 al minut 78. El Tremp només ha guanyat un partit dels últims vuit i baixa fins la 12a posició, amb 12 punts.