Dilluns, 22 de juliol de 2024

El Sobirà impulsa un Pla de Polítiques de Dones per assolir la igualtat

El Consell Comarcal ha iniciat un procés participatiu per redactar el pla, que s'ha de desenvolupar durant el període 2016-2020

ACN 19 de novembre de 2015 a les 12:51

Es desenvoluparà durant el període 2016-2020. Foto: Arxiu


El Consell Comarcal del Pallars Sobirà ha engegat un procés participatiu per a la redacció del Pla de Polítiques de Dones per al període 2016-2020. Per dissenyar el full de ruta s'ha previst elaborar una diagnosi real de la situació de les dones del Pallars Sobirà, a partir de les visions, experiències, sabers i aportacions personals i col·lectives. Amb les dades obtingudes mitjançant enquestes individuals i trobades obertes, que s'estan realitzant aquest mes de novembre, es planificaran i coordinaran les línies d'actuació a la comarca.

Aquest Pla ha de desenvolupar accions adreçades a assolir la igualtat entre dones i homes. De moment, ja s'han realitzat trobades específiques amb les dones joves dels Instituts de la comarca i amb el col·lectiu de gent gran del Casal de Sort. Pel que fa a les enquestes se n'ha confeccionat una per la població en general major de 16 anys i una altra per als tècnics de l'administració i polítics. Amb el buidatge de les enquestes i les opinions de les trobades es farà una diagnosi de la situació real i en sortiran les polítiques per redactar el Pla.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació