Triomfs de Pobla (6-3) i Rialp (0-1) i derrota del Tremp (3-0)

Festival de gols a la Pobla de Segur i victòria més justa del Rialp a Ivars | El Tremp no aixeca cap i cau a Vallfogona

Jordi Ubach 23 de novembre de 2015 a les 10:46

El Rialp es troba en un gran estat de forma. Foto: FC Rialp

El Rialp es va emportar els tres punts gràcies al solitari gol de Ramírez al minut 35, en un partit amb dos parts ben diferenciades. La primera, amb clar domini visitant, però en la segona va ser l'Ivars qui va prendre les regnes a la recerca de la igualada. Els locals van tenir ocasions per aconseguir-ho, però al final no van encertar davant la porteria que defensa Armada. El Rialp, que ha guanyat els últims quatre partits, continua la seva persecució del líder, i ara és 4t amb 24 punts.

El Pobla, per la seva banda, va tornar a guanyar després de tres partits oferint un festival de gols a la seva afició, al superar un fluix Cervera B per 6 gols a 3. Després d'una primera part que va acabar 3-0 favorable als locals amb gols de Molleví, Asensio i un altre a pròpia porta, els de la Segarra van reaccionar i van arribar a posar-se 3-2 al minut 53. Però una nova reacció local, amb 3 nous gols (dos d'Arnau Vila, un d'ells gràcies a una gran volea, i un d'Andreu Mas), va sentenciar el partit per a plaer de l'afició. El Pobla és 5è amb 22 punts.

El Tremp, en canvi, no aixeca el cap i va sumar una nova derrota, la tercera consecutiva, al camp del Vallfogona de Balaguer en un partit que van disputar amb nombroses baixes i que va haver de afrontar amb vuit juvenils. Els locals van sentenciar un matx marcat pel fort vent amb tres gols a la primera part. El primer d'ells, arran d'un penal inexistent, i el tercer marcat amb la mà. Amb aquesta derrota, els del Jussà són ara 13ens amb 12 punts.