El Tremp torna a guanyar (5-1) i Pobla (3-1) i Rialp (0-1) cauen

El Tremp recupera les bones sensacions al golejar el Verdú a casa | Rialp i Pobla de Segur perden i es distancien dels llocs capdavanters

Jordi Ubach 30 de novembre de 2015 a les 10:23

El Tremp ha trencat la mala ratxa amb el CF Verdú. Foto: Arnau Ubach

El Tremp recupera efectius i sensacions, després de la victòria d'aquest diumenge al Pedrasanta davant el CF Verdú-Vall del Corb. El matx es va posar de cara ben aviat després que Jonatan, autor d'un hat-trick, avancés els trempolins al minut 1. Repetiria Jonatan al minut 8 per fer pujar el 2-0 al marcador. El Tremp se sentia còmode damunt del camp i molt superior al rival, i ho va fer palès al minut 29, quan Vergés va aconseguir el tercer gol que donaria la tranquil·litat als pallaresos. A la represa, Joanatan va completar el seu triplet al 79' i Fernández va marcar el cinquè a quatre minuts del final. Abans, al 82', el Verdú va marcar el gol de l'honor.

Pitjor li van anar les coses al CF Pobla, que va caure derrotat al camp de l'UE Guissona B per 3 gols a 1. El partit va estar marcat per la greu lesió del poblatà Gerard Farré, que en el minut 6, en una jugada fortuïta, va trencar-se la tíbia i el peroné a l'alçada del turmell, essent traslladat amb ambulància a l'Hospital Arnau de Vilanova. La lesió va afectar molt els seus companys, que van jugar condicionats la resta del matx. L'autor del gol dels pallaresos va ser obra de Molleví, que va empatar el gol inicial dels locals. A la represa, el Guissona va marcar dos gols més per fer pujar el definitiu 3-1.

El Rialp també va perdre, en aquesta ocasió a casa davant el CF Vallfogona de Balaguer per 0 gols a 1. Els visitants van guanyar gràcies a una jugada afortunada que va acabar en gol, en un partit que hagués pogut guanyar qualsevol. Els del Pallars Sobirà van tenir ocasions, però no van pecar de falta d'encert de cara a porteria. Amb aquesta derrota, el Rialp trenca la bona ratxa de partits guanyats.

Amb aquests resultats, Rialp i Pobla de Segur segueixen 4t i 5è amb 24 i 22 punts respectivament. El Tremp trenca una ratxa de tres derrotes consecutives, escala posicions i puja fins el 11è lloc, amb 15 punts.