Dimarts, 9 de juliol de 2024
esports

El Natural Optics Pallars fa del Joncar un fortí (56-49)

Tot i no jugar un gran partit, els trempolins superen l'UE d'Horta B a casa, on encara no coneixen la derrota

Jordi Ubach 30 de novembre de 2015 a les 11:01

Ruben Rodríguez rep un 2 contra 1 en una acció del partit. Foto: Jordi Ubach

El pavelló del Joncar és un fortí pel Natural Optics Pallars Tremp. Els homes que entrena Miquel Murgó van tornar a guanyar a casa, aquest cop contra l'UE d'Horta B, tot i que patint més del compte (56-49). El matx va començar fred i igualat, tots dos equips anotaven amb facilitat i la igualtat era una constant. Al segon quart, els triples de Soldevila, els punts de Ruben Rodríguez i la millora en la defensa van permetre a l'equip pallarès distanciar-se tímidament al marcador. Al descans s'hi arribava amb sis punts d'avantatge favorable als locals.

A la represa, el Tremp va sortir intens i va ampliar la diferència. Tot i això, els pallaresos es van relaxar i van permetre que els del barri barceloní s'acostessin perillosament al marcador (42-40) amb tot per jugar al darrer quart, uns 10 minuts que cap dels dos equips va jugar de manera brillant. L'avantatge de 6-8 punts del Tremp no va deixar mai de perillar fins el resultat final de 56-49. Amb aquest resultat, el Tremp suma 7 victòries i 4 derrotes i se situa 7è, empatat amb el 4t, en un grup 2 cada dia més igualat. La setmana que hi ha jornada de descans pel Pont de la Puríssima.