Dilluns, 22 de juliol de 2024

La Firaski 2015 espera superar les xifres de venda de l'any passat

Aquest diumenge tindrà lloc a la Pobla de Segur una nova edició del mercat de segona mà d'esquí, muntanya i escalada

Jordi Ubach 4 de desembre de 2015 a les 09:23

Unes 4.000 persones van visitar la Firaski l'any passat. Foto: Joan Macaya


El Club Esquí de La Pobla de Segur (CEPS) organitza, un any més, una nova edició de la Firaski i mercat de segona mà d'esquí, muntanya i escalada, que com cada any tindrà lloc al poliesportiu municipal. Els organitzadors esperen ampliar l'afluència de 4.000 persones de l'any passat i superar la quantitat de productes venuts, uns 700. Aquest any, com a novetat, s'ha organitzat un concurs d'Instagram en que el premi serà un forfet de 5 dies per escollir entre les estacions d'Espot i Port Ainé valorat en 100 euros.

Enguany la fira, que també coincideix amb la Fira de Nadal de la Pobla de Segur, compta amb més stands que l'any passat, entre els quals hi estaran representades les estacions d'esquí pallareses, Tavascan i Skipallars (Espot i Port Ainé). Durant la jornada, els assistents també es podran fer fotos per la campanya de FGC "Lo tren de tots", que busca generar un banc d'imatges amb les quals, posteriorment, es dissenyarà un mosaic per decorar exteriorment els trens de la Pobla.

Durant tot el dia, a més, hi haurà tallers infantils, un simulador d'esquí i Wii, sorteigs de material ofert pels col·laboradors de la fira, exposició de material antic d'esquí i muntanya a càrrec d'Albert Sangenís, reparació d'esquís a càrrec d'Ski Time, exposició dels trens del concurs infantil, recollida de material per al projecte "Esport Blanc Escolar" i servei de bar a càrrec dels alumnes de 4t d'ESO de l'Institut de la Pobla de Segur. També hi haurà estands d'empreses i entitats relacionades amb el món de la neu, la natura i la muntanya.
 

Cartell del Firaski 2015


Material de segona mà
 
La recollida de material de segona mà es farà el dissabte dia 5 de 16h a 20h i el mateix diumenge de fira de 8h a 10h del matí. Els socis del CEPS rebran el 100% de l’import en cas que es vengui el seu producte, en cas de NO ser soci del CEPS un 10% de l’import de la venta quedarà pel Club. En cas que el material no es vengui, s’haurà a passar a recollir per la Firaski de 20h a 21h o els divendres de 19h a 21h pel local del CEPS. Si al cap de 30 dies no s'ha passat a recollir el material no venut, quedarà en propietat del Club.
 

Consulta el PROGRAMA de la Firaski 2015

BASES del Concurs d'Instagram Firaski 2015

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació