El Rialp remunta amb nou (1-2) i Tremp (3-1) i Pobla perden (1-5)

Els del Sobirà continuen quarts, enganxats a la part alta | Els jugadors del Pobla van mostrar el seu suport a Gerard Farré | El Tremp cau al camp del cuer

Jordi Ubach 14 de desembre de 2015 a les 09:36

El Rialp va remuntar amb nou jugadors i una espessa boira. Foto: FC Rialp

Després de l'aturada pel pont de la Puríssima, la competició ha tornat aquest cap de setmana amb diferent sort pels equips pallaresos del grup 14 de la Tercera Catalana. El Tremp ha perdut al camp del Torà, l'últim classificat fins aquesta jornada, per 3 gols a 1 després d'un mal inici. Els locals es van col·locar 3-0 en només 20 minuts i el Tremp ja no va poder fer res per capgirar el marcador davant un rival inferior. El primer gol va arribar al minut 16, el segon al 19 i el tercer al 20. El gol de l'honor dels trempolins el va anotar Sergio Fernández al temps de descompte. El Tremp és 11è amb 15 punts.

Més àmplia va ser la derrota del Pobla, que continua amb la seva mala ratxa després de veure's superat a casa per 1 gol a 5 davant un Alcarràs que ocupa la segona posició a la classificació. Tot i això, el Pobla es va avançar al marcador gràcies a un gol de Machado ja a la segona meitat. Però de seguida van empatar els visitants, que no van desaprofitar les seves ocasions de gol com sí van fer els pallaresos a la primera meitat, que van perdonar. Els gols van anar caient fins a l'1-5 final amb un seguit d decisions dubtoses de l'àrbitre. Els poblatans, que van saltar al camp amb una samarreta de suport a Gerard Farré, lesionat de gravetat fa 15 dies a Guissona, són ara 7ens amb 22 punts.

Els jugadors del Pobla van mostrar el seu suport al seu company lesionat. Foto: CF Pobla

El Rialp, en canvi, ha guanyat aquest cap de setmana. Ho ha fet capgirant a Verdú un partit que se l'hi va posar en contra ja al minut 6. Els pallaresos, superiors, ho intentaven amb insistència però el gol no arribava, fins que Ugarte, a tres minuts pel descans, aconseguia empatar el matx. A la represa, Moldovan va anotar l'1-2 definitiu al minut 67 per certificar la remuntada pallaresa amb només 9 jugadors després de les expulsions per doble amonestació de Ion i Serrano. El Rialp continua a la part alta, 4t amb 27 punts.