Dimarts, 9 de juliol de 2024
esports

Triomf del Natural Optics Pallars a la pista de l'AEC Collblanc (55-66)

Segona victòria a domicili dels trempolins, que van jugar un partit molt seriós i intens en defensa

Jordi Ubach 14 de desembre de 2015 a les 11:20

El Tremp va aconseguir dissabte a l'Hospitalet la vuitena victòria. Foto: Laia Nadal


El Natural Optics Pallars Tremp va aconseguir dissabte la segona victòria a domicili de la temporada després de superar l'AEC Collblanc de l'Hospitalet de Llobregat per 11 punts de diferència (55-66). El Tremp va jugar un part molt seriós i que mai va deixar de dominar en el marcador amb avantatges d'entre 6 i 12 punts. Els barcelonins van reaccionar al final del primer quart i a l'inici del segon, però els pallaresos, amb una gran defensa, mantenien la distància. 

La segona meitat va seguir el mateix patró, amb un Collblanc que va sortir amb una defensa zonal per intentar remuntar el matx parant l'atac del Tremp. No va ser efectiva, ja que el Tremp l'aconseguia trencar en cada atac, gràcies també al domini del rebot ofensiu, que va fer que l'equip tingués segones oportunitats per anotar. Oriol Ubach va ser el màxim anotador del matx amb 23 punts. Al final, el marcador va ser de 55-66 favorable a un Natural Optics Pallars que el dissabte que ve rep el Sese B de Barcelona. 

Amb aquest triomf, el Tremp suma la seva vuitena victòria de la temporada i se situa sisè, empatat amb el tercer classificat.
 

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Tercera Catalana, grup 2

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació