Dimecres, 3 de juliol de 2024

Padilla proposa la construcció d'una via que uneixi les comarques de muntanya

El cap de llista d'Unió a Lleida visita la Val d'Aran i el Pallars per aportar solucions a les problemàtiques del Pirineu

Redacció 17 de desembre de 2015 a les 09:07

Padilla al mercat de Mollerussa abans de visitar el Pirineu. Foto: ACN


El cap de llista d'Unió al Congrés per Lleida, Miquel Padilla, ha visitat avui diversos municipis del Pirineu de Lleida per "conèixer de primera mà els problemes dels ciutadans i ciutadanes de les comarques lleidatanes pirinenques". Padilla ha proposat "ajudar de manera diferenciada a l'agricultura i la ramaderia d'aquesta zona per la seva singularitat". Padilla ha visitat el Pallars, des d'on ha dit que "som molt conscients que el Pirineu lleidatà requereix un esforç per part de les polítiques turístiques"

Qüestionat per la manca d'inversió en infraestructures viàries d'aquesta part del territori, el cap de llista d'Unió per a Lleida ha assegurat que "nosaltres proposem que, d'una vegada per totes, hi hagi un bon enllaç amb el territori francès i es construeixi l'eix pirinenc, que ha d'unir totes les comarques de muntanya". Com a exemple ha afegit que "no pot ser que anar d'una banda a l'altra del Pirineu lleidatà sigui molt més lent que el trajecte fins a Lleida capital".

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació