El Rialp venç el Torà (1-0) i el Pobla cau al camp de l'Angulària (2-1)

El partit entre l'EF Tàrrega i el Tremp es va aplaçar i es jugarà el 7 de febrer

Jordi Ubach 21 de desembre de 2015 a les 10:22

Els jugadors del Rialp van donar suport al seu company Pitus.  Foto: FC Rialp

El Rialp continua posant pressió als equips de la part alta de la classificació amb un nou triomf, en aquesta ocasió a casa contra el Torà, que va arribar al minut 89 de partit. El matx va ser més igualat i disputat del que es podia esperar, amb ocasions per a tots dos equips. Les més clares, però, de la banda del Rialp, que no va saber materialitzar-les en forma de gol. Finalment, i quan tot semblava que acabaria amb empat a zero, un gol d'Ugarte a falta d'un minut pel final va fer que els tres punts es quedessin al Pallars Sobirà. El Rialp és 4t amb 30 punts.

El CF Pobla, per la seva banda, va caure al camp del tercer classificat, l'Angulària d'Anglesola, per 2 gols a 1. El partit va resultar fluix i de poca qualitat tècnica. Els locals van fer el just i necessari per endur-se els tres punts davant un Pobla que va plantar cara fins el final. Els locals es van avançar 2-0, però l'expulsió d'un jugador va aportar incertesa en els compassos finals del partit. Mandong va retallar distàncies al 57', però els tres punts van acabar finalment al costat dels de l'Urgell. El Pobla encadena la tercera derrota consecutiva i baixa fins la 8a posició amb 22 punts.

El Tremp, que havia de jugar al camp del segon classificat, l'EF Tàrrega, no va disputar el matx, que es va aplaçar i es jugarà el 7 de febrer.