Dimarts, 9 de juliol de 2024
esports

El Club Bàsquet Tremp presenta els equips de la temporada 2015-16

El club compta enguany amb 130 jugadors i jugadores repartits en 8 equips i l'Escola de bàsquet

Redacció 21 de desembre de 2015 a les 12:14

Foto oficial de la temporada 2015-16 del Club Bàsquet Tremp. Foto: Jordi Uriach


El Club Bàsquet Tremp ha fet aquest dissabte al pavelló del Joncar de la ciutat la presentació oficial dels equips de la temporada 2015-2016. En un acte multitudinari es van presentar, un per un, els cent trenta jugadors que formen els vuit equips del club i l'escola de bàsquet. En total, són 90 els jugadors federats que competeixen aquesta temporada, als que hi cal sumar els 40 nens i nenes que aprenen aquest esport a l'Escola de bàsquet. 

L'acte va comptar amb la presència de tots els jugadors i jugadores del Club, entrenadors i Junta Directiva. També hi van ser presents l'alcalde de Tremp, Joan Ubach i el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constante Aranda. Seguidament, va tenir lloc la tercera edició del Torneig de veterans del Club Bàsquet Tremp, que va aplegar velles glòries del bàsquet del club, així com un equip de veterans de la Pobla de Segur.
 

Els més petits van fer un passadís per rebre tots els jugadors del Club. Foto: Jordi Uriach


Abans de la presentació, va tenir lloc una trobada d'escoles, on hi van participar les Escoles de bàsquet del CB Tremp i de la Pobla de Segur.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Etiquetes:
Esports, bàsquet, CB Tremp
Participació